5 eriaista digtaalista markkinointi kanavaa

1. yrityksen omat verkkosivut

Yleensä  digitaalisten markkinointikeinojen tarkoituksena on hankkia kävijöitä yrityksen verkkosivuille. Visuaalisesti silmään pistävät ja ominaaisuuksien puolesta loppuun asti hiotut verkkosivut ovat tärkeä ensimmäinen askel digitaalista markkinointia aloittavalle yritykselle. Jokaisen mielestä siistit ja hyvin tehdyt verkkosivut ovat paljon houkuttelevamman näköisiä, kuin nopeasti kasaan kerätyt.

2. Baneri mainonta

Monet verkkosivut ja yritykset käyttävät bannereita mainostaeessaan itseään. Niitä näkee yleensä mm. pelisivustojen reunoilla. Ne ovat yleensä värikkäitä ja niissä on lyhyt ytimekäs lause.

3. Some markkinointi

Sosiaalisen median kanavia valitessa on hyvä kiinnittää huomiota kohdeyleisöön, kaikki some-kanavat eivät sovellu kaikille yrityksille, vaan kanavaa valitessa on mietittävä esim. käyttäjien ikää ja sukupuolta.Sosiaalisessa mediassa kannattaa hyödyntää myös maksettua mainontaa. Esim. Facebook-mainonta soveltuu erityisen hyvin erilaisten kampanjoiden mainostamiseen.
4 Sähköpostimarkkinointi
Sähköpostimarkkinointi on todistetusti kustannustehokkain keino lisätä myyntiä. Se tuottaa enemmän ja tasaisemmin kuin esimerkiksi somen kampanjat. Kun yhdistät sähköpostin vaikkapa Facebook-markkinointiin, tuottavuus kasvaa entisestään.
Sisältömarkkinointi
Sisältömarkkinointi on inernetin ja sosiaalisen median myötä syntynyt markkinointitekniikka, jossa tuotteen tai palvelun kohderyhmälle tuotetaan sen arvostamaa, sille hyödyllistä sekä jatkuvaa ja johdonmukaista markkinointiviestintää ja muuta mediasisältöä sen parhaiten tavoittavissa kanavissa.

Omasta mielestäni some markkinointi on paras tapa. Se on nykyaikainen ja helppo sekä nopea tapa saavuttaa näkyvyyttä isolle yleisölle. Jokaisella ihmisellä melkein on nykypäivänä jokin Some (Instagram, facebook. Twiter, SnapChat yms). Niissä sinulle henkilökohtaisesti pystytään valitsemaan sinua kiinnostavia asioita. Olen varsinin huomannut omalla kohdallani, etä esim. jos olen selaillut jonkun tetyn sivun tuotteita, niin esimerkiksi Facebook ja Instagram alkaa mainstaa samoja sivuja minulle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

miesten hiusten leikkuu

28.2 hiusten vaalennus

Ensimmäinen hiusten leikkaa asiakkaalle